Sokat szoktam horgászni élővízen és tavakon is de a mentalitás ugyan az , mindenki húshorgász. Nem tisztelik a halakat " jól fog mutatni a feje a falon " tisztelet a kivételnek !
Pedig aki a Bojlizást választotta az többször fog találkozni nagyobb , erősebb , öregebb halakkal és ezekkel sokkal finomabban kell bánni mivel ha egy 8kilós pontyot lerakunk a földre odaveri magát olyan belsővérzései lehetnek amitől el is pusztulhat ezért nagyon fontosnak tartom a ponty matrac használatát !
Nagyon kevesen használnak még ami elég szomorú rengeteg pénzt elköltenek a felszerelésre és mégsem vesznek 8000.-Ft-ért matracot és ezt tényleg egyszer kell megvenni . A fertőtlenítőt is fontosnak tartom de az drága és hamar elfogy van egy megoldás hogy ne üssön nagy sebet , minél kisebb legyen a horog és ne vastag hanem vékony húsú legyen .Kerestem egy képet ami megmutatja milyen ha egy nem hozzáértő veszi ki a halat

A bejegyzés trackback címe:

https://bojlizas.blog.hu/api/trackback/id/tr362022832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása